Saturday, May 28, 2011

Lisaraye & "Single Ladies" producer Queen Latifah

9 comments:

Sheva Cost said...

queen latifah....

http://www.plumpydolly.blogspot.com/

nikkistyle™ said...

awww look at you two :)

Anonymous said...

Love both of you ladies!!!

Isiah said...

i love your show single ladies and I love the movie single ladies. I can't wait until the LisaRaye Collection comes out. I can't wait until your wig line come out.

Anonymous said...

HI LISA ! GREAT JOB ON YOUR CELEBRITY SUCCESS I HAD THE PLEASURE OF MODELING WITH YOU IN SOUTH BEND INDIANA DURING A FASHION SHOW WITH " FUDDIE LEWIS ". IN THE MID 80'S - MODELING AND FASHION IS STILL A PASSION OF MINE ALTHOUGH I HAVEN'T GRACED A STAGE IN A WHILE. U R GREAT IN SINGLE LADIES, KEEP UP THE GOOD WORK.
DAWN -SB, INDIANA

TEDDY BEE said...

I KNOW YAL ARE BUSY BUT MY DAUGHTER LOVE QUEEN AND LISRAYE YOU R HER BABY HER BIRTHDAY 7/25/ I WISH YOU COULD JUST SHOW UP AND GIVE HER A HUG AND QUEEN IT WOULD BEEN A HONOR FOR HER TO BE IN YOUR PRESENTS I MY DAUGHTER LOVES YAL

TEDDY BEE said...

IT WOULD BE A PLEASURE LISARAYE AND QUEEN FOR MY DAYGHTER TO MEET YAL ON HER 21ST BIRTHDAY WE JUST MOVED TO RIVEDALE GA 3522772997 SHE'S MY STUD DAUGHTER

Anonymous said...

they should make an website to sell the outfits from this show because i seriously LOVE all their clothing!

Anonymous said...

Please do not replace Stacy Dash i would love to see her on season 2 i just beleive if its not broken dont fix it, its really going to be hard to watch someone else in Stacy's role the first season was so good it left me speachless, please keep the original 3 ladys. thank you, ps i am a fan and i love this show please keep Stacy Dash they make a great team.